Herhaalrecepten

Herhaalrecepten kunt u op diverse manieren bestellen:

 

  1. Telefonisch via de receptenlijn (BIJ VOORKEUR). Als u de praktijk belt via het telefoonnummer (0315) 651041 krijgt u een keuzemenu te horen. Door de 2 in te toetsen kiest u voor de receptenlijn. U krijgt dan een bandje te horen waarna u uw gewenste medicijn(en) kunt inspreken. Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. 

  2. Telefonisch via de assistente. Bel (0315) 651041 en toets een 3.

  3. Via de herhaalservice van BENU Apotheek in Dinxperlo. Hiervoor kunt u kiezen als u chronische medicatie gebruikt. Hierbij hoeft u niet meer zelf voor uw herhaalrecepten te zorgen maar doet de apotheek dit voor u. De apotheek vraagt dan automatisch nieuwe herhaalrecepten aan bij de huisarts. Voor meer informatie over de herhaalservice kunt u contact opnemen met BENU Apotheek.

  4. Inleveren etiketten op de balie. Op de balie van onze praktijk kunt u de etiketten (gebundeld) inleveren van de medicijnen die u herhaald wil hebben. Vermeld er a.u.b. bij of de medicijnen gehaald of gebracht moeten worden.

  5. Via onze website. Op de homepagina van deze website kiest u voor het Inloggen voor patiënten. Na registratie kunt u recepten online bestellen. 

 

IN PRINCIPE GELDT: VANDAAG VOOR 10.OO UUR BESTELD: MORGEN NA 16.00 UUR KLAAR!