Herhaalrecepten

Herhaalrecepten kunt u op diverse manieren bestellen:

 

  1. Telefonisch via de receptenlijn (BIJ VOORKEUR). Als u de praktijk belt via het telefoonnummer (0315) 651041 krijgt u een keuzemenu te horen. Door de 2 in te toetsen kiest u voor de receptenlijn. U krijgt dan een bandje te horen waarna u uw gewenste medicijn(en) kunt inspreken. Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. 

  2. Telefonisch via de assistente. Bel (0315) 651041 en toets een 3.

  3. Via de herhaalservice van BENU Apotheek in Dinxperlo. Hiervoor kunt u kiezen als u chronische medicatie gebruikt. Hierbij hoeft u niet meer zelf voor uw herhaalrecepten te zorgen maar doet de apotheek dit voor u. De apotheek vraagt dan automatisch nieuwe herhaalrecepten aan bij de huisarts. Voor meer informatie over de herhaalservice kunt u contact opnemen met BENU Apotheek.

  4. Inleveren etiketten op de balie. Op de balie van onze praktijk kunt u de etiketten (gebundeld) inleveren van de medicijnen die u herhaald wil hebben. Vermeld er a.u.b. bij of de medicijnen gehaald of gebracht moeten worden.

  5. Via onze website. Op de homepagina van deze website kiest u voor het Inloggen voor patiënten. Na registratie kunt u recepten online bestellen. 

 

IN PRINCIPE GELDT: VANDAAG VOOR 10.OO UUR BESTELD: MORGEN NA 16.00 UUR KLAAR!

Huisartsenpraktijk Schuurman en Teunissen

Nieuwstraat 2a
7091 DG Dinxperlo
Telefoon (0315) 651041
SPOED (0315) 231144
info@huisartsennieuwstraat.nl

Voor betrouwbare informatie:

Thuisarts-logo

 

accreditatielogo effenkleur

Beter Boek

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject "Het BeterBoek" voor de kinderafdeling en dagbehandeling in het Slingeland Ziekenhuis. Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden in Slingeland Ziekenhuis gratis Het Beterboek van Bureau Méteau uitgereikt!

 

 

Ook is in onze praktijk een inzamelbox aanwezig voor oude mobiele telefoons en cartridges voor CliniClowns

 

Cliniclowns aan de slag