Avond-Nacht-Weekendienst

Iedere werkdag na 17.00 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen is de huisartsenpost Oude IJssel geopend. De huisartsenpost is uitsluitend bedoeld voor dringende vragen of problemen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. De huisartsenpost is gevestigd in Doetinchem op het terrein van het Slingeland Ziekenhuis aan de Kruisbergseweg. De huisartsenpost is bereikbaar via: 0314-329888 Voor meer informatie zie ook: www.huisartsenpost-oudeijssel.nl.

 

Als u contact heeft gehad met de huisartsenpost (telefonisch, consult of visite aan huis) dan ontvangt de eigen huisarts altijd de volgende werkdag hiervan een verslag.

Indien noodzakelijk; kan de arts van de huisartsenpost inzage hebben in uw medisch dossier. Dit kan van groot belang zijn, zeker bij ernstige ziekte of bij acute spoed. Als u bezwaar mocht hebben tegen inzage van uw medische gegevens door een arts van de huisartsenpost, dan kunt u dit bij onze assistente aangeven. Onze assistente kan u hierover verdere informatie geven.

 

Logo HAP

 Tel. nr. (0314) 329 888

Huisartsenpraktijk Schuurman en Teunissen

Nieuwstraat 2a
7091 DG Dinxperlo
Telefoon (0315) 651041
SPOED (0315) 231144
info@huisartsennieuwstraat.nl

Voor betrouwbare informatie:

Thuisarts-logo

 

accreditatielogo effenkleur

Beter Boek

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject "Het BeterBoek" voor de kinderafdeling en dagbehandeling in het Slingeland Ziekenhuis. Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden in Slingeland Ziekenhuis gratis Het Beterboek van Bureau Méteau uitgereikt!

 

 

Ook is in onze praktijk een inzamelbox aanwezig voor oude mobiele telefoons en cartridges voor CliniClowns

 

Cliniclowns aan de slag