Huisbezoek

Omdat er in onze huisartsenpraktijk betere onderzoek- en behandelmogelijkheden zijn, is het - indien mogelijk - beter om naar de praktijk te komen. Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt (eventueel samen met de huisarts) of een huisbezoek wordt afgelegd en hoe dringend dit is.

Aanvragen
U kunt een huisbezoek aanvragen via de assistente. Wilt u dit liefst ’s ochtends doen tussen 8.00 uur en 10.00 uur? Dit in verband met de dagplanning van de huisartsen. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd hebben of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

U kunt voor vervoer naar de praktijk ook gebruik maken van de electrocar in Dinxperlo. Reserveren voor de electrocar kan door te bellen tussen 9.00 - 19.00 uur op 06-10457804

Aan het eind van de ochtend en middag worden huisbezoeken gemaakt.

Huisartsenpraktijk Schuurman en Teunissen

Nieuwstraat 2a
7091 DG Dinxperlo
Telefoon (0315) 651041
SPOED (0315) 231144
info@huisartsennieuwstraat.nl

Voor betrouwbare informatie:

Thuisarts-logo

 

accreditatielogo effenkleur

Beter Boek

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject "Het BeterBoek" voor de kinderafdeling en dagbehandeling in het Slingeland Ziekenhuis. Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden in Slingeland Ziekenhuis gratis Het Beterboek van Bureau Méteau uitgereikt!

 

 

Ook is in onze praktijk een inzamelbox aanwezig voor oude mobiele telefoons en cartridges voor CliniClowns

 

Cliniclowns aan de slag