Afspraak maken

Spreekuur op afspraak Er is iedere werkdag spreekuur, uitsluitend op afspraak. U kunt voor het maken van een afspraak de praktijk op werkdagen bellen op 0315 - 651041 van 8.00 uur - 12.00 uur.

 

Heeft u alleen een vraag? Dan graag bellen tussen 8.00 uur - 10.00 uur. Besluit de assistente uw vraag aan de arts voor te leggen, dan kunt u 's middags tussen 13.30 uur - 15.00 uur tijdens het uitslagenspreekuur bellen voor een antwoord op uw vraag. 


Bij het maken van een afspraak zal de assistente u vragen naar de reden van het contact. Ze is hiervoor opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd nodig? Voor een normale afspraak wordt 10 minuten tijd gereserveerd. Dit is bedoeld voor één klacht en voor één persoon. Heeft u meer klachten of wilt u graag wat meer tijd voor uw probleem? Geef dit dan aan als u de afspraak maakt, dan houden we hiermee rekening in de spreekuurplanning. U beperkt hiermee ook de wachttijd voor andere patiënten.

Afzeggen
Belt u de assistente, liefst 24 uur van te voren, wanneer een eerder gemaakte afspraak niet door kan gaan.

 

Huisartsenpraktijk Schuurman en Teunissen

Nieuwstraat 2a
7091 DG Dinxperlo
Telefoon (0315) 651041
SPOED (0315) 231144
info@huisartsennieuwstraat.nl

Voor betrouwbare informatie:

Thuisarts-logo

 

accreditatielogo effenkleur

Beter Boek

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject "Het BeterBoek" voor de kinderafdeling en dagbehandeling in het Slingeland Ziekenhuis. Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden in Slingeland Ziekenhuis gratis Het Beterboek van Bureau Méteau uitgereikt!

 

 

Ook is in onze praktijk een inzamelbox aanwezig voor oude mobiele telefoons en cartridges voor CliniClowns

 

Cliniclowns aan de slag